Luova, tehokas, ketterin - mainostoimisto dominus

Etsitkö tehokasta mainostoimistoa, joka palvelee joustavasti ja asiakaslähtöisesti? Emme ole Suomen suurin emmekä pienin toimisto, mutta varmasti sopivin.

Mainostoimisto Dominus on näppärä ja tehokas suunnittelutiimi. Täydennämme monipuolista osaamistamme verkostomme freelancer-taitureiden avulla isommissa projekteissa, joten mikään ei ole mahdotonta! Tästä syystä pystymme myös toimimaan erittäin kustannustehokkaasti asiakkaan hyväksi.

Asiakkainamme on pieniä yrittäjiä, isompia yrityksiä ja julkisen puolen toimijoita, joita olemme menestyksekkäästi palvelleet jo vuodesta 2009. Tiimistämme löytyy niin kokeneita konkareita kuin uusia tulevaisuuden tekijöitä, joten mielemme on kirkas ja avoin.

Hoidamme projektit ideasta valmiiseen toteutukseen asti: yritysilmeet, nettisivut webhotelleineen asennettuna, esitteet toimitamme perille painettuna, näyteikkunat ja autot teipattuina - some- ja muita digijuttuja unohtamatta. Tai sitten voimme räätälöidä teille vaikkapa osaavan graafikon tai someosaajan käyttöönne tai tarjota kuvauspalvelua toiveidenne mukaan.

Mainostoimisto Dominus tunnetaan ainutlaatuisen hyvästä palvelusta ja sitä haluamme vaalia.

No mutta hei, ollaanko yhteydessä? Soita vaikka heti!

Juha-Matti Kupiainen | MAT, AD ja yrittäjä
juha-matti.kupiainen@dominus.fi
p. 050 35 44 988