Palvelut

Ilme & ideat

Suunnitellaan logo, luodaan ilme ja kehitetään brändi

Kaiken kokoisilla yrityksillä on jonkinlainen brändi, halusi tai ei. Brändi on kaikki se, mitä olemme yrityksestäsi kuulleet ja nähneet. Brändin täytyy olla yksilöllinen ja muistettava. Parhaimmillaan se erottaa yrityksesi kilpailijoista ja lisää myyntiä.

Dominus auttaa kehittämään brändiä eteenpäin tai luomaan sellaisen. Meiltä onnistuu kaikki logon ja ilmeen, yrityksesi tärkeimmän tunnuksen, suunnittelusta brändistrategian kehittämiseen.

Voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei sen tarvitse olla. Me autamme ja selitämme tarkemmin!

Kysy lisää!

Nettisivut ja verkkokaupat

Rakennamme modernit, tyylikkäät ja helposti hallittavat nettisivut

Nettisivut ovat kaiken peruspilari. Olipa kyseessä yritys, tapahtuma, tuote tai palvelu – nettisivut ovat ratkaisu. Verkkosivuilla tiedot ovat täysin omassa hallinnassa, sivuja on helppo ylläpitää ja ne löytyvät hakukoneilla kuten Googlella. Nykyaikaiset verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset kaikilla laitteilla. Lisäksi sivut ohjaavat asiakasta toimimaan halutulla tavalla, kuten ostamaan tai kysymään lisätietoa.  

Käytämme maailman yleisintä Wordpress-tekniikkaa, mikä on riippumaton, varma ja vapaa alusta rakentaa toimivat kotisivut. Olemme kehittäneet useita vuosia Wordpress-osaamistamme ja luoneet oman helppokäyttöisen modulaarisen teemapohjan, joka mahdollistaa kaikenkokoisten sivuprojektien tehokkaan tuotannon.

Nettisivut voivat toimia myös verkkokauppana. Paras ratkaisu tähän on Shopify-alusta, jonka päälle voimme rakentaa nettikaupan tehokkaasti ja toimivasti. Sitten onkin kaikki mahdollista.

Jos haluat edulliset ja pienet nettisivut nopeasti, tutustu kivatkotisivut.fi -palveluumme.

Kysy lisää!

Graafinen suunnittelu ja tuotannot

Esite, flyer, käyntikortti, asiakaslehti, teippaus, mainos – kaikki suunnittelu ammattitaidolla

Graafinen suunnittelu on perinteisin ja helpoin mainostoimistoon yhdistettävä palvelu, jota mekin teemme päivittäin – paljon. Suunnittelemme esitteitä, flyereita, asiakaslehtiä, teippauksia, mainoksia, bannereita, somekuvia, kuvituksia ja sen sellaista, mitä nyt kuvitella saattaa.

Tarjoamme taittoa, kuvitusta tai vaikkapa pakkaussuunnittelua haluamallanne tavalla. Teemme mielellämme kokonaissuunnittelua, mutta voitte myös helposti ulkoistaa graafisen tuotannon meille, jos graafiset linjaukset ovat teillä jo olemassa.

Kysy lisää!

Valokuvaus ja videot

Laadukkaat kuvat ja videot viimeistelevät viestisi

Vaikka kaikilla on kamera taskussa ja kuvia otetaan enemmän kuin koskaan, laadukkaan ja omaleimaisen valokuvan ja videon merkitys on uudessa arvossaan. Kuvat ovat tärkeässä roolissa esimerkiksi nettisivuilla ja huonoilla kuvilla voikin helposti pilata hyvän jutun.

Kuvaajamme voi rakentaa kuvauskohteeseen studion, ottaa henkilö-, ryhmä-, tuote-, brändi- tai tapahtumakuvia – mitä vain. Lisäksi näyttävällä ja kiinnostavalla videolla luodaan hyvä fiilis, joka auttaa kehittämään brändiä ja mielikuvaa. Video voi myös vaikkapa olla yritysesittely tai haastattelu. Videot kasvattavat suosiotaan, sillä niitä voidaan hyödyntää laajasti Youtuben lisäksi somekanavissa ja nettisivuilla.

Ja kyllä! Meilläkin on drone vakiovarusteena. Eli ilmakuvaus onnistuu.

Kysy lisää!

Some ja hakukonemainonta

Kampanjat, suunnittelu ja optimointi käy meiltä näppärästi

Hyvät nettisivut löytyvät hakukoneilla eli ne on optimoitu toimimaan halutulla tavalla. Tähän vaikuttaa sivujen sisällön lisäksi tekniset asiat. Joskus voi myös olla tarvetta tehdä hakukonemainontaa, jolloin näkyvyyttä voidaan lisätä maksetun mainonnan avulla.

Somekanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, mainostaminen on hyvin suunniteltuna erittäin kustannustehokasta ja tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tarjoamme asiantuntijoidemme apua sähköisen mainonnan suunnitteluun, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinbisnekseesi ja menestyä.

Kysy lisää!

Helposti ja nopeasti valmiiksi asti!

Hoidamme painatukset kirjapainossa, teippaukset ja kaikki mainostuotteet yhteistyökumppaneidemme avulla

Yritysilme on valmis ja esitteet, roll-upit, teippaukset sun muut käyntikortit on suunniteltu, mutta ne pitäisi vielä painaa ja teettää. Ei hätää! Meillä Dominuksessa on vuosien kokemus ja kattava verkosto sopivia valmistajia sekä kirjapainoja toteuttamaan mitä erinäisempiä valmistusprojekteja. Tuskin löytyy mitään, mitä emme voisi valmistuttaa.

Koska meillä on hyvät sopimukset ja tuotantomäärät, saamme neuvoteltua asiakkaillemme parhaat hinnat. Säästät aikaa, vaivaa ja hermoja. Kaikki valmiiksi perille toimitettuna – myö hoijetaan!

Kysy lisää!